Privatlivspolitik og cookies

og anvendelse af disse på vores hjemmeside
Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvordan de bruger det.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af indhold, så vi kan vise dig det indhold, som vi formoder, er mest relevant for dig

Dette website udbydes af:
  • DK Healthcare ApS
  • Cvr: 31 48 80 79
  • Herstedvang 7B
  • 2620 Albertslund
  • Telefon: 70 26 12 00
  • Email: info@dkhealthcare.dk

Cookies:
  • Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en simpel tekstfil, som hjemmesidens server lægger på din computer, tablet eller smartphone. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser.
  • Cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Så lang tid opbevares cookies
  • Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Sådan undgår jeg cookies?
Hvad cookies bruges til på vores website
  • Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, hvilket indhold der vises, samt oplysninger om geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Google Analytics (trafikmåling)
Brug af personoplysninger
  • Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, interesser og kendskab til forskellige emner.
  • Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Kontakt vedr. personoplysninger
  • Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos DK Healthcare, skal du rette henvendelse på info@dkhealthcare.dk eller telefon 70 26 12 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
  • Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
  • Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.
  • I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

SAMTYKKEERKLÆRING FOR NYHEDSBREV
  • Ja tak – jeg vil gerne modtage nyhedsbrev fra DK Healthcare og accepterer ”vilkårene for modtagelse af nyhedsbrev”

UDGIVER AF NYHEDSBREV
  • Nyhedsbrev er en service, der udbydes af DK Healthcare.
  • Kontakt- og virksomhedsoplysninger:
  • Denne samtykkeerklæring indgås med:

  • DK Healthcare ApS
  • Cvr: 31 48 80 79
  • Herstedvang 7B
  • 2620 Albertslund
  • Telefon: 70 26 12 00
  • Email: info@dkhealthcare.dk

OPLYSNINGER DER INDSAMLES
  • For udsendelse af nyhedsbreve mm. indsamler DK Healthcare som udgangspunkt information om dit navn, firmanavn og din oplyste e-mail adresse.
  • Oplysninger om dit brug af nyhedsbrev – herunder om nyhedsbrevet åbnes, hvor lang tid dette er åben, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links-opsamles af vores it-system i en anonymiseret form.
  • Klikker du på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside accepterer du, at vores hjemmeside bruger cookies.

OPLYSNINGERNE BRUGES TIL
  • Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbrev, så bruges din e-mail adresse til udsendelse af nyhedsbrev som indeholder information om aktuel viden samt inspiration og ideer, relevante tilbud, konkurrencer, tips & tricks samt andet markedsføringsmateriale.
  • Herudover anvendes din e-mail adresse ikke til andre formål.
  • De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrev, bruger vi i anonymiseret form til at forbedre vores service, og gøre os i stand til endnu bedre, at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.
  • Vi udsender vores nyhedsbrev eller øvrige henvendelser, når vi mener, at have noget interessant og nyt at fortælle dig. Vi bestræber os på, at begrænse
  • antallet af nyhedsbreve så indhold er relevant og aktuelt.
  • Din e-mail adresse vil blive videregivet til den leverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi eksempelvis MailChimp til udsendelse af nyhedsbrev.

OPBEVARING AF OPLYSNINGER
  • Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger ikke misbruges, ikke kommer til uvedkommendes kendskab, ikke hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, ikke fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.
  • Din e-mail adresse opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsmail.  Vi kan fra andre sammenhæng have dine oplysninger og disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.
  • Efter framelding af vores nyhedsbreve, anonymiseres statistiske data om din brug af nyhedsbrevet og uden mulighed for efterfølgende at de-anonymisere oplysningerne igen.

RETTELSE AF KONTAKTOPLYSNINGER
  • Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre disse ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på info@dkhealthcare.dk
  • Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, jf. nedenfor.

AFMELD NYHEDSBREVE OG ANDRE HENVENDELSER
  • Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er findes i nyhedsbrevene du modtager fra os
  • Efter framelding af nyhedsbrev modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Når du har frameldt dig modtager du en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mail adresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.