Referencer

Industriens Pension

Industriens Pension valgte DK Healthcare som leverandør af én ugentlig dags zoneterapi/øreakupunktur, som supplement til en massageordning for medarbejderne. Valget faldt på DK Healthcare, fordi ordningen forekom meget smidig, professionel og administrativt helt uden problemer for os i HR. DK Healthcare valgte en zoneterapeut ud fra vores ønsker om kvalifikationer, og de stillede op til personaleinformationsmøde forud for ordningens ikrafttræden. Ordningen har kørt siden oktober 2011, og der har været god tilfredshed fra både selskabets og brugernes side. Tidsbestilling og betaling er nemt på nettet, og belaster ikke lønfunktionen eller andre administrative enheder, hvilket afgjort er en fordel.
Mette J. Bruun, HR-chef

Mondeléz Danmark

Vi i Mondelez Danmark er meget tilfredse med at benytte DK Healthcare som samarbejdspartner af vores job massage.
Flemming som ejer DK Healthcare er yderst professionel og er meget hurtig til at finde afløsere i tilfælde af sygdom iblandt behandlerne.
Behandlerne hos DK Healthcare er veluddannet og dygtige. Vi har i Mondelez Danmark valgt at have 4 forskellige behandlere fra DK Healthcare, hvilket vi er utrolig glade for da 2 behandlere ikke masserer ens.
Vi booker vores tider online, hvilket er utroligt nemt og hurtigt!
Lise Lotte Pedersen, Senior Buyer

 

Cobham

Vi har været kunde hos DK Healtcare ApS siden 2010 og har lige fra første dag været tilfredse med deres koncept. Deres hjemmeside er sat op så den er nem at bruge, både som medarbejder og som administrator. De få gange der har været problemer, er der blevet taget hånd om det med det samme. Vores tidsforbrug på ordningen er minimal, da DK Healtcare APS sender besked direkte til brugerne ved evt. aflysninger mv.
Winnie Rasmussen, Payroll assistent

Aon Danmark

Vi har siden 2008 haft DK Healthcare tilknyttet Aon som leverandør på massageordning.  Behandlerne (massør/zoneterapeut) fra DK Healthcare kommer i Aon 3 dage om ugen og alle dage er fuldt booket. Vi og medarbejderne er rigtige glade og tilfredse med DK Healthcare og behandlerne. Håndteringen af ordningen fra DK Healthcares side herunder bookingsystemet, oplysninger til medarbejderne f.eks ved sygdom (sker sjældent) fungerer upåklageligt og har vi ønske om ændringer, oplever vi kun imødekommenhed.
Vi kan derfor  varmt anbefale DK Healthcare til andre virksomheder.
Helle Snedker, HR-Manager

 

Gjensidige og Nykredit forsikring

I efteråret 2012 havde Gjensidige et udbud på fysioterapi / massage til virksomhedens medarbejdere.
Vores krav til en fremtidig samarbejdspartner var klar. Kvaliteten og fleksibiliteten skulle være i top og prisen i bund.
Det har vi fået med DK Healthcare ApS. De lever helt op til medarbejdernes forventninger og vi er fuldt ud tilfredse med de behandlere, der er tilknyttet Gjensidige.
Torben Ørbæk, Indkøbschef

CARE Danmark

CARE Danmark har samarbejdet med DK Healthcare om firmamassage siden 2010, og vi er meget tilfredse. Vi har en dygtig fast massør, som kommer hver uge. Medarbejderne booker selv tider online og er meget glade for ordningen. DK Healthcare varetager al administration og kommunikation til medarbejderne meget effektivt, så der er ingen administration forbundet med ordningen for CARE. Vi kan varmt anbefale DK Healthcare's behandlingsordning.
Marianne Daugaard, Chefsekretær

 

Vil I være en af vores nye tilfredse kunder?

 

Ring til os på 70 26 12 00 eller book et møde her og få et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS OG BOOK ET MØDE